Így gravírozunk mi

Gravírozással kapcsolatos kérdések, élménybeszámolók, ötletek, képek helye.

Moderátor: üvegvarázsló

Re: Így gravírozunk mi

HozzászólásSzerző: czrobertne Dátum: 2010.08.15. 19:01

Sziasztok!
Most regisztráltam hozzátok, csodaszép munkáitok vannak. Néhányótoknak már ismerős a neve...
A networkon egy hasonló fórumon már ajánlottam a segítségemet gravírozó fejkészletek
beszerzésében. Megegyeztem egy nagykeressel, hogyha 10 készletet elhozok tőle, akkor
ide adja nettó áron. A készletek 30 db-osak. A vegyes fejkészletű ára így 2200.- Ft
Próbálok feltölteni képet...
De van csak gömbfejű készlet, ami 5 kölönböző méretű gömbfejet tartalmaz és szintén
30 db van benne. Ez viszont drágább 3600.- Ft.
Ha sikerül öszefognunk többünknek és 10 készlet rendelés összejön, akkor én
felvállalom, hogy egyben kifizetem, és mivel vidéki vagyok, postázom mindenkinek a sajátját.
De kérem, hogy csak azok kérjenek, akik komolyan is gondolják, mert a jószivem miatt
nem fizetek ki 25-30eFt-ot.
3 db készletnél kb 500.- Ft a postakölstég, ha sima levélként adom fel!
Gondoljátok meg és írjatok!: czrobertne@freemail.hu címre.
A nagykerestől keddig kértem haladékot, azt mondta 20 ilyen készlete van jelenleg és ebben az évben már nem is lesz több.
1007220002  (400 x 300).jpg
vegyes fejű készlet
1007200043 (400 x 300).jpg
csak Gömbfejű készlet a legnagyobb méretű átmérője 3mm körül lehet
czrobertne

HozzászólásSzerző: üvegvarázsló Dátum: 2010.06.24. 13:41

tintapaca írta:Sziasztok.
Most találtam meg a fórumot ;) úgyhogy gondoltam rögtön regisztrálok is :)
Én karácsonyra kaptam gravírozót és azóta összehoztam 1-2 művet , de nem olyan szépek mint a ti képeitek :)
Én mondjuk alapból poharakra kezdtem gravírozni. Kettőt már csináltam megrendelésre is :D
Most éppen folyamatban van az első nem poharas képem, csak a gravírozóm feje elkopott úgyhogy a befejezés várat magára.
Felteszem eddig miket csináltam, de a fotók nem igazán minőségiek, mert csak azért fotóztam hogy meglegyen emlékbe milyen is volt, a legtöbbet már elajándékoztam :)

:( Nem sikerült feltenni :( (valaki tud ebben segíteni?)

Itt meg tudjátok nézni: http://evigrav.p8.hu/eddig.html

Kb. időrendi sorrendben vannak. Az 'anya' készült megrendelésre.
Amin a fotó van azt pedig szerintem ott ronthattam el, hogy nem néztem végig szemből a képet, mert enyhén fölülről nézve jó lett, de elölről kissé fura.

Illetve még nemrég ez készült megrendelésre:
http://evigrav.p8.hu/humm/a_013.jpg
http://evigrav.p8.hu/humm/a_014.jpg

Szia! Üdv közöttünk, örülök, hogy nem regeltél!
Hát a fotóidat valóban nem fogom dícsérni, de mentségedül szolgálljon, hogy üveget borzasztóan nehéz jól fotózni! :-) (És mellesleg a rossz fotók miatt én is mindig kapok!!:-)
A gravírjaid viszont szépek!
A fotóról készült képpel szerintem csak az a baj, hogy épp a negatívját kellett volna gravíroznod! (szerintem ezt általában mindenki így kezdi :-)))
Szóval csak így tovább!!
üvegvarázsló

HozzászólásSzerző: tintapaca Dátum: 2010.06.24. 12:36

Sziasztok.
Most találtam meg a fórumot ;) úgyhogy gondoltam rögtön regisztrálok is :)
Én karácsonyra kaptam gravírozót és azóta összehoztam 1-2 művet , de nem olyan szépek mint a ti képeitek :)
Én mondjuk alapból poharakra kezdtem gravírozni. Kettőt már csináltam megrendelésre is :D
Most éppen folyamatban van az első nem poharas képem, csak a gravírozóm feje elkopott úgyhogy a befejezés várat magára.
Felteszem eddig miket csináltam, de a fotók nem igazán minőségiek, mert csak azért fotóztam hogy meglegyen emlékbe milyen is volt, a legtöbbet már elajándékoztam :)

:( Nem sikerült feltenni :( (valaki tud ebben segíteni?)

Itt meg tudjátok nézni: http://evigrav.p8.hu/eddig.html

Kb. időrendi sorrendben vannak. Az 'anya' készült megrendelésre.
Amin a fotó van azt pedig szerintem ott ronthattam el, hogy nem néztem végig szemből a képet, mert enyhén fölülről nézve jó lett, de elölről kissé fura.

Illetve még nemrég ez készült megrendelésre:
http://evigrav.p8.hu/humm/a_013.jpg
http://evigrav.p8.hu/humm/a_014.jpg
" Ártatlan bűnösök közt én is csak egy vagyok "
tintapaca

HozzászólásSzerző: kondérka Dátum: 2010.06.03. 15:13

Üdv Mindenkinek!
Eddig igen nagy volt itt a csend.Naborsi nagyon jó lett a kép.Készülget a honlapom,http://konderka.5mp.eu/,már elég sok kép felkerült.Anikó az orchideás vázád nagyon szép lett,én a ragasztó szalagot nem szeretem,inkább szivaccsal tömöm ki a belsejét ami megtartja stencilt is.További jó kreatívoskodást mindenkinek.Az utolsó három elkészült munkám.
Csatolmányok
kép18.1.jpg
kép16.1.jpg
kép15.1.jpg
kondérka

HozzászólásSzerző: üvegvarázsló Dátum: 2010.06.02. 21:12

naborsi írta:Anikó!
Nagyon szép! Én is ilyen stencileket keresgélek mindig, bár mostanában elég kevés sikerrel. Nekem is van már több újabb alkotás, csak a honlapomra raktam fel őket.
A betűk?! Hát igen, kb. 4 órás meló, a virágok + 3 ó. De rekord egy hatalmas váza, melynek betűi kb. 6 ó + 2 ó a virág rajta. Ide nem raktam fel mert elég rosszul sikerült a fénykép. Ott izgultam csak igazán, mert nagyon-nagy volt és nem a legvastagabb az üveg. De sikerrel jártam.
Ui.: küldök emailra egy fotót.

Keresgélj tetoválós oldalakon is! Az orchideát is ott találtam!
Megnéztem a weboldalad, rég jártam arra... ügyi vagy, jó sokat alkottál.. én mostanság kicsit le vagyok maradva... kicsit előtérbe került a festés..
üvegvarázsló

HozzászólásSzerző: naborsi Dátum: 2010.06.02. 20:12

Anikó!
Nagyon szép! Én is ilyen stencileket keresgélek mindig, bár mostanában elég kevés sikerrel. Nekem is van már több újabb alkotás, csak a honlapomra raktam fel őket.
A betűk?! Hát igen, kb. 4 órás meló, a virágok + 3 ó. De rekord egy hatalmas váza, melynek betűi kb. 6 ó + 2 ó a virág rajta. Ide nem raktam fel mert elég rosszul sikerült a fénykép. Ott izgultam csak igazán, mert nagyon-nagy volt és nem a legvastagabb az üveg. De sikerrel jártam.
Ui.: küldök emailra egy fotót.
naborsi

HozzászólásSzerző: üvegvarázsló Dátum: 2010.06.02. 19:40

naborsi írta:Nagy a csend erre!
Mindenki szorgalmasan dolgozgat? Azért töltögessetek néha-néha fel egy két képet!

Üdv mindenkinek!

Orsi

Nagyon szép! A betűk mintha nyomtatva lennének!
Én cikknek tettem be a legújabb alkotást... egy orchideás vázát...
Most pedig a tavalyi méhecske csoport ovisballagására készült váza alapján készül pici kezek aláírásával újabb váza óvónéniknek, és egy tanítónéninek!
üvegvarázsló

HozzászólásSzerző: naborsi Dátum: 2010.06.02. 18:53

Nagy a csend erre!
Mindenki szorgalmasan dolgozgat? Azért töltögessetek néha-néha fel egy két képet!

Üdv mindenkinek!

Orsi
Csatolmányok
P6022253-crop kicsi.JPG
Egy édesanyának készült, ki nemsokára 80 éves lesz
naborsi

HozzászólásSzerző: üvegvarázsló Dátum: 2010.05.17. 20:24

Szilvia75 írta:Sziasztok

Mar jo regen nem irtam de mindig neztem milyen szep dolgokat csinaltok. El keszult a honlapom nezetek meg ha gondoljatok. http://www.kreativszilvi.webege.com
Johetnek a kritikak. Koszi elore is.

Szia! Megnéztelek!! Nagyon tetszik, amit csinálsz!!! És igazán jólesik, hogy ott lehetünk egy kicsit "mi" is :-)))
Ugye a gyöngyös és a drótos "szekcíóba" is megmutatod??
üvegvarázsló

HozzászólásSzerző: Szilvia75 Dátum: 2010.05.17. 18:31

Sziasztok

Mar jo regen nem irtam de mindig neztem milyen szep dolgokat csinaltok. El keszult a honlapom nezetek meg ha gondoljatok. www.kreativszilvi.webege.com
Johetnek a kritikak. Koszi elore is.
Szilvia75

ElőzőKövetkező

Vissza: Gravírozás