Kreatív vagyok


Bemutatkozás

 

ALKOSSUNK EGYÜTT!

 

Felmérések bizonyítják, hogy a boldogság állapotának eléréséhez és fenntartásához elengedhetetlen az alkotás öröme.

 

Ez az első olyan kreatív technikákkal foglalkozó portál, ahol minden menüpontban az adott technika megszállott művelője mutatja be, hogyan készíthetsz el egy-egy különleges tárgyat.

 

Minden tárgyhoz részletes, rengeteg fotóval ellátott leírás tartozik.
Amikor még csak ismerkedsz egy-egy technikával, mint a garvírozás, vagy a mozaik, stb, akkor érdemes tökéletesen lemásolni egy-egy leírást, de célunk alapvetően nem az, hogy másolatot tudj készíteni, hanem hogy a technika apró fogásainak elsajátítása segítségével ihletet és ötletet meríts, és elkészítsd saját alkotásaidat.

 

A portálon lehetőséged van hozzászólni a cikkekhez, tudsz kérdezni a tanácsadóktól e-mail-ben, a blogban, vagy a fórumon. Szeretnénk, ha kialakulna egy közösség, ahol mindenkinek fontos az alkotás, az újabb és újabb technikák megismerése, ahol megoszthatod ötleteidet és élményeidet másokkal is.

 

A kreatív csapat tagjait megismerheted a Tanácsadók menüpontban, ahol elolvashatod mindenkinek a rendhagyó önéletrajzát.

 

A szükséges eszközöket, alapanyagokat a Kreatív Hobby üzletlánctól szereztük be. Ez azért jó hír Neked, mert Magyarország bármely pontján meg tudod vásárolni ugyan azokat az eszközöket és anyagokat, amelyeket mi is felhasználtunk ötleteink megvalósulása során. Budapestieknek számos Kreativ Hobby üzlet áll rendelkezésére, hogy személyesen vásárolja meg az alapanyagokat, vagy Magyarország területén belül bárhol, otthonról is, kényelmesen megrendelheti termékeiket a csomagküldő szolgálaton keresztül.

 

Mindenkinek jó alkotást kívánunk!

Tetejére ˆ

Gyöngyfűzés

Decoupage

Ünnepek

Scrapbook

Karkötők

Drótékszer

Minden más

Üvegfestés

Képeslap

Mozaik

Gravírozás

Süthető gyurma

Matricafestés

Pergamen

Ti küldtétek

További hasznos oldalak: varrótanfolyam , szexuális felvilágosítás

karácsonyi ajándék ötletek karácsonyra


üvegfetsés e-book


gyöngyitisz titok